Kontakt os

Karin´s mail: karin@berka.dk
Karin´s mobil: +45 2323 1968

Om Kennel Lab-Berka.
Vi bor på en nedlagt landejendom ved Harrested tæt på Slagelse. Vores hunde bor inde i huset sammen med os, og vores hvalpe bliver også født og vokser op inde i huset sammen med os, hvor vi præger dem på bedste vis.

Vores hunde er primært familiehunde, men vi udstiller dem også lidt samt træner med dem, hvilket de er vilde med.

Vores interesse for labradoren blev skabt ved et tilfælde, da vi kom i kontakt med en kennel (HOT HOUNDS) som boede tæt på os her i Harrested. Herfra fik vi en vidunderlig tæve i 1993, Hot Hounds Irresistlible Indi. Vi havde aldrig haft hund før og var helt nybegyndere. Men hun var en vidunderlig hund, og hun var så nem så det var en fornøjelse. Vi begyndte at træne med hende da hun var 4 år gammel. Hun havde talent, og var meget ivrig så udviklede tingene sig. Hun blev udstillet, og så blev vi enige om at vi ville trække et kuld hvalpe på hende.

Herfra beholdte vi Enya som havde sin mor’s vidunderlige temperament. Desværre fik Enya aldrig hvalpe.

Vi begyndte at lede efter en anden tæve, og igennem nogle af vores gode “hundevenner” fik vi kontakt med en opdrætter i Norge. Herfra har vi så fået vores sidste to tæver, nemlig Olga og Phoebe som jo desværre ikke er her mere. Vi fik et kuld hvalpe på Phoebe hvorfra vi beholdte Abbie som jo desværre heller ikke er her mere.

Herfra skal lyde en stor tak til Aud og Arne fra Kennel Klungerhaugen’s for at vi fik mulighed for at købe disse to pragtfulde hunde.

Seneste hund Selma (Posters High Performance) er købt hos Kennel Posters og vi siger tusind tak for en helt igennem fantastisk hund til Gert og Majbritt.( http://www.kennel-posters.dk/ ) og så har vi Bertha og Carla som vi selv har opdrættet.

Find os her via din GPS på: 55.3588 N 11.3944 Ø
eller via dette link: http://findvej.dk/harrestedvej3

Harrestedvej 3
Rosted Sdr. Mark
4200 Slagelse

Karin´s mail: karin@berka.dk
Karin´s mobil: +45 2323 1968