Hvalpe

Lab Berka’s Bessie har d. 23. december 2021,  fået 7 skønne hvalpe – 3 sorte tæver,  3 sorte hanner og 1 gul han –  efter DKCH DKRLCH RBM RØM DKVECH KBHVV21 NORDVV21 DKVV21 Mochipappa’s Bobby Mcferrin.

Der er 1 gul han som ikke er reserveret.

Hvalpene sælges med DKK stamtavle og er klar til at rejse hjemmefra torsdag d. 17. februar 2022.  Bessie bor i Allerød hos sin familie, og al henvendelse ang. hvalpe køb skal rettes til ejer Bente Krebs på tlf. 61 30 21 84 eller på mail Peter.vangaa@telia-mail.dk. Herunder billeder af forældrene, de har begge to det dejligste temperament, og er sunde og raske, under billederne kan alle sundhedsoplysninger ses.

Lab Berka’s Bessie

Hofter/albuer A – 0
Øjenlyst u/a
prcd/PRA-DNA, labrdor – Fri via aner
EIC-DNA – Fri via aner

DKCH DKRLCH RBM RØM DKVECH
KBHVV21 NORDVV21 DKVV21
Mochipappa’s Bobby Mcferrin

Hofter/albuer A-0
Øjenlyst u/a
Stargardt Disease (Retinal Degeneration) – Fri
Skeletal Dysplasi 2 (SD2) – Fri via aner
CNM-DNA – Fri via aner
Nasal parakeratose-DNA – Fri
prcd/PRA-DNA – Fri via aner
EIC-DNA – Fri via aner

 

 

LÆS VENLIGST NEDENSTÅENDE INDEN I KONTAKTER OS ANGÅENDE  HVALPE.

Vores hvalpe fødes og vokser op indenfor i huset sammen med os og vores andre hunde samt vores 3 katte, altså som en del af vores familie. Vi præger dem på bedste vis samt giver dem mange oplevelser mens de er hos os. Det betyder vi lægger al vores tid i hvalpene mens de er her, og derfor stiller vi også krav til vores hvalpekøbere. Vores hvalpe sælges IKKE til hjem hvor de skal bo/leve i en hundegård eller en baggang. Vi forventer at hvalpen bliver socialiseret og at man er interesseret i at deltage i træning med den på et eller andet plan.
Vi forbeholder os ret til frit at vælge, hvem vi sælger vores hvalpe til.

Her kan du se lidt om hvordan Lab-Berka´s Bertha og resten af
B-kuldet blev til i et indslag fra TV2 ØST d. 10 juli 2016   ?

Hunde på frost – TV2 ØST