Hunde i HimmelenTirsdag d. 11. oktober 2016 måtte vi alt alt for tidligt tage afsked med vores fantastiske Abbie som pludselig blev alvorligt syg, en forfærdelig dag. Søde Abbie, Alf, Budde, vi vil savne dit skønne humør og dine banditnumre og sidst men ikke mindst din trofasthed.
Hundehimlen er beriget med endnu en funklende stjerne.

**********************************************************************************Tirsdag d. 24. marts 2015 måtte jeg tage afsked med min bedste ven, min soulmate, skønne og helt vidunderlige Phoebe. Fra første gang vi mødtes da hun var hvalp var vi bedste venner, hun har fulgt mig som en skygge, hun har givet mig så mange skønne oplevelser, hun var noget helt specielt. Jeg vil savne dig helt ubeskriveligt Pølse.

Hundehimlen er beriget med endnu en funklende stjerne. Tak for nogle helt fantastiske år sammen med dig Pølse – vi mødes igen på den anden side en dag.

**********************************************************************************


Vi har fået lavet dette af “Nubbe” ud fra ovenstående billede.


Søndag d. 11. januar 2015 tog vi afsked med vores skønne og helt vidunderlige Scubbi, det har været en ære at have haft hende i vores liv i næsten 11 år.
Hundehimlen er blevet beriget med endnu en funklende stjerne.
Du vil aldrig blive glemt søde Scubbi. (Nubbe)

**********************************************************************************Tirsdag d. 8 december 2009 måtte vi tage afsked med Enya. Enya blev 11 år og 7 mdr. og har været en hel speciel hund med det skønneste temperament og en helt unik personlighed.
Hun vil altid være savnet her hos os.

**********************************************************************************Fredag d. 8 august 2008 måtte vi desværre sige farvel til min tro følgesvend igennem de sidste 12 år og 3 mdr. – Billie.
Hun har været en helt enestående hund, som altid vil blive husket og vil være savnet af os alle.

**********************************************************************************


Vi måtte desværre sige farvel til vores øjesten – Hot Hounds Irresistible Indi, også kaldet “Dunne” d. 9 juni 2005.
Hun blev 12 år og 5 mdr.
Hun var vores første labrador, og sikken hund, hun var en éner, og hun har givet os så meget, og hun var årsagen til at vi “forelskede” os i labradoren.

**********************************************************************************